Karrier

Mi a SPED-PACK-nál abban hiszünk, hogy a tökéletes szállíthatóság alapja a gondos tervezés. A megkeresésekre nemcsak feladatként tekintünk, hanem átérezzük az ügyfelek kéréseinek a súlyát is, és valóban segíteni akarunk nekik. Pontosan tudjuk, hogy miénk a felelősség, ezért a lehető legjobb megoldásokra és egy összetartó, jól felkészült csapatra van szükségünk.

targoncavezető Esztergom

A SPED-PACK Kft. azonnali kezdéssel, kiemelt bérezéssel targoncavezetőt keres esztergomi telephelyére.


megváltozott munkaképességű munkavállaló Esztergom

Esztergomi ipari parkban lévő telephelyünkre keresünk könnyű fizikai munkára operátort.

ÍGY DOLGOZUNK MI

A közös siker érdekében minden segítséget megadunk kollégáinknak, hogy a feladataikra koncentrálhassanak. Az új társakat mentorok veszik szárnyaik alá és segítik az első időkben tudásuk átadásával, tapasztalataikkal.

 

 

Szeretjük az újításokat, építő kezdeményezéseket. Ötletládánkat a Kaizen elvek mentén hoztuk létre, hogy bárki, bármikor megoszthassa a többiekkel ötleteit, javaslatait. Ezt miből másból készítettük volna el, ha nem hullámkartonból!? Sőt, egyedi bedobó nyílással is elláttuk, hogy minden ötlet biztonságban eljusson a címzettekhez.

MIT KÉPVISELÜNK

Munkánk során az európai ügyfelek mellett főleg japán ügyfelekkel dolgozunk. Az elmúlt évtizedek alatt rengeteget tanulhattunk a japánok gondolkodásmódjából, munkamoráljából. Céges kultúránk mára olyanná csiszolódott, amiben természetes, hogy az európai találékonyságot egyesítjük a japán maximalizmussal. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, a folyamatokat pedig a végletekig optimalizáljuk. A váratlan kihívásokat viszont gyakorlatiasan kezeljük és bátran állunk elő új, formabontó megoldásokkal is.

magyar kreativitás
japán maximalizmus
sped-pack

 

ÉRTÉKEINK
  • Csapatban dolgozunk, tiszteljük egymást és hiszünk a sokszínűség erejében.
  • Tisztesség: azt tesszük, ami helyes.
  • A Megbízhatóság azt jelenti számunkra, hogy tartjuk a szavunkat. Azt mondjuk, amit teszünk és azt tesszük, amit mondunk.
  • A fenntarthatóság számunkra azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk magunkért és környezetünkért, ma és holnap is.

 

 

SPED-PACK PILLANATOK

 
Elnyert pályázatok <