Karrier

Mi a SPED-PACK-nál abban hiszünk, hogy a tökéletes szállíthatóság alapja a gondos tervezés. A megkeresésekre nemcsak feladatként tekintünk, hanem átérezzük az ügyfelek kéréseinek a súlyát is, és valóban segíteni akarunk nekik. Pontosan tudjuk, hogy miénk a felelősség, ezért a lehető legjobb megoldásokra és egy összetartó, jól felkészült csapatra van szükségünk.

targoncavezető Esztergom

A SPED-PACK Kft. azonnali kezdéssel, kiemelt bérezéssel targoncavezetőt keres esztergomi telephelyére.


operátor Esztergom

Esztergomi ipari parkban lévő telephelyünkre keresünk könnyű fizikai munkára operátort.


gépbeállító Esztergom

Esztergomi ipari parkban lévő telephelyünkre keresünk gépbeállítót.

ÍGY DOLGOZUNK MI

A közös siker érdekében minden segítséget megadunk kollégáinknak, hogy a feladataikra koncentrálhassanak. Az új társakat mentorok veszik szárnyaik alá és segítik az első időkben tudásuk átadásával, tapasztalataikkal.

 

 

Szeretjük az újításokat, építő kezdeményezéseket. Ötletládánkat a Kaizen elvek mentén hoztuk létre, hogy bárki, bármikor megoszthassa a többiekkel ötleteit, javaslatait. Ezt miből másból készítettük volna el, ha nem hullámkartonból!? Sőt, egyedi bedobó nyílással is elláttuk, hogy minden ötlet biztonságban eljusson a címzettekhez.

MIT KÉPVISELÜNK

Munkánk során az európai ügyfelek mellett főleg japán ügyfelekkel dolgozunk. Az elmúlt évtizedek alatt rengeteget tanulhattunk a japánok gondolkodásmódjából, munkamoráljából. Céges kultúránk mára olyanná csiszolódott, amiben természetes, hogy az európai találékonyságot egyesítjük a japán maximalizmussal. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, a folyamatokat pedig a végletekig optimalizáljuk. A váratlan kihívásokat viszont gyakorlatiasan kezeljük és bátran állunk elő új, formabontó megoldásokkal is.

magyar kreativitás
japán maximalizmus
sped-pack

 

ÉRTÉKEINK
  • Csapatban dolgozunk, tiszteljük egymást és hiszünk a sokszínűség erejében.
  • Tisztesség: azt tesszük, ami helyes.
  • A Megbízhatóság azt jelenti számunkra, hogy tartjuk a szavunkat. Azt mondjuk, amit teszünk és azt tesszük, amit mondunk.
  • A fenntarthatóság számunkra azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk magunkért és környezetünkért, ma és holnap is.

 

 

SPED-PACK PILLANATOK

 
<