Autóipar

Az autógyártás az ipar csúcsa. Itt a legfontosabb, hogy a sok, akár apró alkatrészt elsőre, hibátlanul csomagoljuk be, mert a termelési folyamat nem állhat meg.

Egy autó átlagosan 40 000 alkatrészből áll. Ezek biztonságos szállításához több száz különféle csomagolásra van szükség. A kihívás tehát az, hogy tudjuk gondosan becsomagolni az eltérő tartozékokat úgy, hogy azok ne sérülhessenek.

Ugyanakkor, precízen kell dolgoznunk, hogy az a rengeteg tétel időben eljuttathasson a következő állomásra.

Rendszerint autóipari pótalkatrészeket csomagolunk a kis méretű izzóktól kezdve, a lökhárítókon át, a komplett géptetőig, méretes karosszéria elemekig, de már szélvédőket is készítettünk fel hosszabb szállításra.

Felelősséggel dolgozunk

Ezen a piacon nincs második esély. Elsőre kell tökéleteset alkotnunk, hiszen az áru semmiféleképpen sem sérülhet. Az autógyártás és a teljes autóipar egy nagy és hosszú ellátási láncként működik. Az alkatrészek csomagolásával mi is ennek a rendszernek a részei vagyunk. Óriási az elvárás a partnereinktől, hogy ezt a folyamatos árumozgást maximálisan ki tudjuk szolgálni csomagolásainkkal. Egy pillanatra sem állhat meg a folyamat pusztán azért, mert az alkatrészt nem volt mibe biztonságosan becsomagolni.

Jól tudunk alkalmazkodni az elvárásokhoz

Mivel a nemzetközi piacon vagyunk jelen, a különböző kultúrák eltérő elvárásaival találkozunk. Megálljuk a helyünket akkor is, ha konkrét elvárások és szigorú megkötések mentén kell csomagolásokat készítenünk, de képesek vagyunk kapott terv nélkül, saját ötleteink, kompetenciánk és tapasztalataink alapján is tervezni. Az autóipari együttműködésre leginkább a feszített tempó és a maximalizmus jellemző, de mi szeretjük az efféle kihívásokat is.

Fejlődésben tartjuk magunkat

1999-es indulásunk óta KAIZEN elvek mentén működünk. Azaz, mindig azon dolgozunk, hogy lesznek termékeink még jobb és jobb minőségűek, a folyamataink még gyorsabbak, ezáltal a csomagolásaink pedig még inkább költséghatékonyak.

Speciális
szolgáltatásaink

 • Egyedi fa-, fém-, műanyag szállítási csomagolások

  Mindig a feladathoz legjobban illő megoldást választjuk. A tökéletes csomagolással nem csak gyorsabb és biztonságosabb lesz a szállítás, de költséghatékonyabb is. Szeretünk biztosra menni, ezért rendszerint készítünk ingyenes mintát is.

  Részletek
 • Tengeri szállításra alkalmas gépcsomagolás

  Csomagolásainkkal gyakran evezünk tengeri vizekre. A szállítandó áruk ilyenkor nagyon speciális felkészítését és védelmet igényelnek. Bírniuk kell a szélsőséges időjárást, a rendszerint hosszú utat, de még a többszöri átrakodást is.

  Részletek
 • Hullámkarton védőcsomagolás

  Ahol nem lényeges a megjelenés, csupán a termékek védelme, a szállíthatóság és a gazdaságosság a cél, ott titkos fegyverünk a hullámkarton. Sokféle terméket kellett már ellátnunk védelemmel, a sörös doboztól egészen a komplett autó alkatrészig.

  Részletek

a közös munka lépései

 • árajánlat és megállapodás

  A tökéletes végeredmény alapja a gondos tervezés. Ezért alapos egyeztetést végzünk a munkánk megkezdése előtt. Letisztult felépítésű szervezetünk pedig gyors ajánlatadást tesz lehetővé.

 • ingyenes terv és minta

  Minden csomagolást ingyenesen milliméter pontosra megtervezünk, és mintát is gyártunk belőlük, így kockázat nélkül próbálhatják ki csomagolásainkat.

 • elkészítés és csomagolás

  Garanciát vállalunk arra, hogy a csomagolásainkkal szállított termékek kifogástalan állapotban érkeznek meg az új helyszínre.

érdeklik

szolgáltatásaink?

rólunk mondták

ügyfeleink véleményei
 • A SPED-PACK csapata magas szintű csomagolástechnikai szolgáltatásukkal évek óta biztosítja közúti-, tengeri-, valamint légi projektszállítmányaink biztonságos kiszállítását. Vevő orientált, hatékony tanácsadási szolgáltatásuk, rugalmas és szakszerű kivitelezésük, valamint piacképes árpolitikájuk cégünk meghatározó logisztikai szolgáltatójává tette őket.

  Zsobrák Róbert, Head of Logistics - Enexio 
 • A SPED-PACK évek óta segíti munkánkat távoli országokba irányuló gyártóeszköz-transzfer projektekben. Mindig egyedi felmérés alapján, egyedi csomagolást rendelünk, gyakran változnak a határidők, sokszor kell összevonni vagy szétbontani gépcsoportokat. Szerencsére a cég nagyon rugalmas, a dolgozóik igazi profik, gyorsan és szakszerűen dolgoznak. A SPED-PACK által becsomagolt eszközök mindig épségben megérkeznek a rendeltetési helyükre, szeretek velük dolgozni.

  Hamvas Gábor, Engineering Leader Flow5, SRS - Aptiv
 • A SPED-PACK Kft. több mint 20 éve a Neuzer Kerékpárgyár megbízható beszállítója. A közös fejlődés nem csak a munkában, hanem a személyes kapcsolatokban is jelen van. Az üzleti tevékenységen kívül fontos számunkra, hogy partnereink vegyenek részt a közösség építésében. A SPED-PACK Kft.  rendszeres önzetlen támogatója a városi rendezvényeknek, amivel sok ember kikapcsolódását segítik.

  Neuzer András, ügyvezető igazgató - Neuzer Kerékpár
 • Amit első gondolatként írnék az az, hogy a mai világban nagy érték az üzleti és az emberi bizalmi kapcsolat megléte, annak kiépítése energia és időigényes feladat . A veletek való sok éves együttműködésünk során testközelből tapasztalhattam meg, hogy ez a kettő nálatok szorosan együtt jár. Nyíltak, őszinték és partner-orientáltak vagytok, mely tény - nekem - legalább annyit ér, mint egy közös ügylet számszerűen kifejezhető pénzügyi eredménye.

  Bartha Szabolcs, cégvezető - Orange Pack TRADE Kft.
 • A SPED-PACK Kft.-vel több mint 10 éve tartó kapcsolatunkra elmondható, hogy az mind a kereskedelemre, szolgáltatásra és pénzügyre vonatkozóan korrekt. A kapcsolattartás mindig hibátlan, megbízható és jól működő.

  Kiss István, tulajdonos/cégvezető - Ju-Pis Papír Bt.
Elnyert pályázatok <