Sorozatgyártás előkészítés

Jól tudjuk, hogy a sorozatgyártást folytató vállalatoknak mekkora szükségük van gyorsan összeállítható csomagolóanyagokra, hogy a gyártásuk zökkenőmentes legyen. Termékeinket úgy optimalizáltuk, hogy könnyen felhasználhatóak, rövid idő alatt összeállíthatóak és címkézhetőek legyenek. Ráadásul a csomagolásokat az adott gyártási folyamathoz szabjuk, hogy partnereink számára legelőnyösebb megoldást adhassunk.

Szeretnénk megkönnyíteni a nagyvállalatok munkáját

A mai, felgyorsult világban nem elfogadható, ha a gyártósor mellett vacakolni kell a csomagolóanyag összeillesztésével a dolgozóknak és értékes idő megy el az optimalizálatlan folyamatokkal. Tudjuk, hogy a sorozatgyártásban minden pontosan ki van számolva, ahol nem fér bele egy apró felesleges mozdulat sem. Abban szeretnénk segíteni a gyártó cégeknek, amihez a legjobban értünk, az optimális csomagolásban. Olyan csomagolási formákat dolgozunk ki, amelyek a sorozatgyártás során pikk-pakk összeszerelhetők.

Különleges kéréseket is teljesítünk

Autóipari partnereink számára például acélkalodában szállítjuk a csomagolóanyagot, hogy a legegyszerűbben tudják azokat tárolni egészen a felhasználásig. A bútoripari vevőink egy raklapra több különböző csomagolóanyagot is kérnek, hogy a gyártósoruk végén csak egy raklapot tarthassanak. Akik nem szeretnének a ragasztószalaggal bajlódni, azoknak az önzáró kivitelt ajánljuk, ami még inkább megkönnyíti az összeillesztést. A csomagolás folyamatának optimalizálásában akkor is tudunk segíteni, ha magát a csomagolóanyagot nem mi terveztük.

amire büszkék vagyunk

 • 210 millió 210 millió

  doboz csomagolást készítettünk már a világ számos országába

 • 18 millió 18 millió

  gépjárműhöz szükséges terméket csomagoltunk már be

 • 16 tonna 16 tonna

  csomagolóanyagot mozgatunk meg naponta

érdeklik

szolgáltatásaink?

Speciális
szolgáltatásaink

 • Egyedi fa-, fém-, műanyag szállítási csomagolások

  Mindig a feladathoz legjobban illő megoldást választjuk. A tökéletes csomagolással nem csak gyorsabb és biztonságosabb lesz a szállítás, de költséghatékonyabb is. Szeretünk biztosra menni, ezért rendszerint készítünk ingyenes mintát is.

  Részletek
 • Tengeri szállításra alkalmas gépcsomagolás

  Csomagolásainkkal gyakran evezünk tengeri vizekre. A szállítandó áruk ilyenkor nagyon speciális felkészítését és védelmet igényelnek. Bírniuk kell a szélsőséges időjárást, a rendszerint hosszú utat, de még a többszöri átrakodást is.

  Részletek
 • Hullámkarton védőcsomagolás

  Ahol nem lényeges a megjelenés, csupán a termékek védelme, a szállíthatóság és a gazdaságosság a cél, ott titkos fegyverünk a hullámkarton. Sokféle terméket kellett már ellátnunk védelemmel, a sörös doboztól egészen a komplett autó alkatrészig.

  Részletek
Elnyert pályázatok <