Egyedi fa-, fém-, műanyag szállítási csomagolások

Mindig a feladathoz legjobban illő megoldást választjuk. A tökéletes csomagolással nemcsak gyorsabb és biztonságosabb lesz a szállítás, de költséghatékonyabb is. Szeretünk biztosra menni, ezért rendszerint készítünk ingyenes mintát is.

Az egyedi csomagolásokra akkor van szükség, ha speciális igényekhez kell igazodnia a terméket körbeölelő védőrétegnek. Ez adódhat a termék egyediségéből, de nem ritkán a hatékonyabb, gyorsabb szállítás a fő cél egy egyedi csomagolás tervezésénél.

Körültekintően tervezünk, komplex megoldást adunk

Az egészen kis mérettől, a konténer nagyságú csomagolásokig készítünk egyedi megoldásokat. Ezek egyaránt lehetnek fából, fémből, műanyagból vagy akár ezek kombinációjából. Modern szoftvereinknek köszönhetően a legoptimálisabb kialakításokat tudjuk megalkotni. Előre megtervezve a csomagok egymásra rakodásának lehetőségeit, a súlyok elhelyezését, a járművek terhelését és minden más, szállíthatóságot befolyásoló tényezőt.

Ingyenes mintát is készítünk

Ügyfeleink számára, az egyedi csomagolásokhoz ingyenes mintát is készítünk, hogy a gyakorlatban, kézzel fogható módon is meg tudják vizsgálni megoldásunkat. Azt valljuk, hogy mindig az a legbiztosabb, ha élőben le is teszteljük a csomagolást az adott feladatra.

Nem mindig a legolcsóbb a legolcsóbb

Noha a szállítási költség jellemzően meghaladja a csomagolási költséget, mégsem elhanyagolható annak hatása. Bár rendkívül sokféle csomagoló-alapanyag és csomagolási megoldás létezik, nem mindig a legolcsóbbal lesz a legköltséghatékonyabb a szállítás. Mi, a SPED-PACK-nál arra törekszünk, hogy csomagolási megoldásaink teljes mértékben az ügyfelek igényeihez igazodjanak. Éppen ezért előfordulhat, hogy egy drágább csomagolási megoldás lesz hosszú távon az olcsóbb, ha például általa plusz egy sornyi termékkel több fér el minden dobozba, ezzel összességében csökkentve a fuvarok számát, így a teljes szállítási költséget.

Meglévő csomagolás újragondolása

Sokszor keresnek meg minket azzal is, hogy már van csomagolásuk, de nem elégedettek a meglévő megoldással. Ilyen esetekben mindig alaposan kikérdezzük az ügyfeleket, hogy pontosan felmérjük az igényeiket. Látnunk kell a problémát és azt is, mi lenne számukra az ideális állapot. A rendelkezésre álló információk alapján pedig újragondoljuk, újratervezzük a csomagolást, hogy az tökéletesen megfeleljen a felhasználási célnak.

Legutóbb az egyre népszerűbb, nemzetközi márkává fejlődő Kifli.hu összes futárjának oldottuk meg egy jelentős problémáját a hűtőládájukban használt megoldás újratervezésével.

 

amire büszkék vagyunk

  • 210 millió 210 millió

    doboz csomagolást készítettünk már a világ számos országába

  • 18 millió 18 millió

    gépjárműhöz szükséges terméket csomagoltunk már be

  • 16 tonna 16 tonna

    csomagolóanyagot mozgatunk meg naponta

érdeklik

szolgáltatásaink?
Elnyert pályázatok <