Tengeri szállításra alkalmas gépcsomagolás

Csomagolásainkkal gyakran evezünk tengeri vizekre. A szállítandó áruk ilyenkor nagyon speciális felkészítését és védelmet igényelnek. Bírniuk kell a szélsőséges időjárást, a rendszerint hosszú utat, de még a többszöri átrakodást is.

Speciális védelemmel ellátva

Minden tengeri szállításra készülő csomagolásunk egyedi tervezésű megoldás, mivel számos speciális tényezőnek kell ellenállniuk. Az ily módon szállított csomagok ugyanis olyan természeti jelenségeknek vannak kitéve, mint például a sós víz, az erős pára vagy a nagy szél.

Ha tengeri szállításra alkalmas csomagolást készítünk, akkor minden esetben egy megerősített szerkezettel dolgozunk, hiszen ezeknek a csomagoknak az átrakodások miatt a többszöri mozgatást is ki kell bírniuk, amíg célállomásukra érkeznek. Feltétlenül szükséges még a korrózió elleni védelem biztosítása is. Ilyenkor az árut egy speciális, direkt erre a célra kifejlesztett társított fóliával is becsomagoljuk, amelyből a levegőt kiszívjuk, illetve a csomagba páramegkötő anyagokat is elhelyezünk. Fém alkatrészeknél van lehetőség olyan fóliába csomagolni, amely korróziógátló anyagot hordoz a felületén vagy anyagában, és extra védelmet nyújt korrózió ellen. A légmentes csomagolás nemcsak fémeknél, de minden olyan eszköznél is használható, amiben kárt tehet a sós tengeri levegő, a pára vagy az esetleg csomagba jutó víz (pl.: elektronikai eszközök).

A tengeri utak általában nem rövidek. Így a csomagolásainkat is úgy kell kialakítanunk, hogy akár több ezer kilométeres utat is kibírjanak és eljuthassanak a világ bármely pontjára.

Munkánk során csomagoltunk már 50 tonnás présgépet és Heller-féle hűtőtornyot is. A legnagyobb projektünkben pedig egy komplett gyárat költöztettünk és a 300 konténernyi elemét tettük tengeri szállításra alkalmassá.

 

amire büszkék vagyunk

  • 210 millió 210 millió

    doboz csomagolást készítettünk már a világ számos országába

  • 18 millió 18 millió

    gépjárműhöz szükséges terméket csomagoltunk már be

  • 16 tonna 16 tonna

    csomagolóanyagot mozgatunk meg naponta

érdeklik

szolgáltatásaink?
Elnyert pályázatok <