Szolgáltatásaink

  • Csomagolás tervezés

    Nincs két egyforma termék, így két egyforma csomagolás sincs. A csomagolás tervezés során mindig arra törekszünk, hogy a legoptimálisabb védőborítást készítsük el, az adott termék egyedi jellemzőihez igazodva. Nem gond, ha nincs kész terv a csomagolásról. Akár egy darab minta termék alapján is el tudjuk készíteni a megfelelő csomagolást.

  • Helyszíni csomagolás

    Akkor beszélünk helyszíni csomagolásról, ha nagy méretű, súlyú tárgyakról van szó, amelyeket nem lehet további elemekre bontani és körülményes a mozgatásuk is. A helyszíni csomagolás egy rendkívül komplex ága feladatainknak, ami részünkről különös szervettséget és odafigyelést igényel. A legképzettebb szakembereinkre bízzuk az ilyen típusú megrendeléseket, mivel tudjuk, hogy a terepen végzett csomagolás során váratlan helyzetek is előfordulhatnak.

  • Sorozatgyártás előkészítés

    Jól tudjuk, hogy a sorozatgyártást folytató vállalatoknak mekkora szükségük van gyorsan összeállítható csomagolóanyagokra, hogy a gyártásuk zökkenőmentes legyen. Termékeinket úgy optimalizáltuk, hogy könnyen felhasználhatóak, rövid idő alatt összeállíthatóak és címkézhetőek legyenek. Ráadásul a csomagolásokat az adott gyártási folyamathoz szabjuk, hogy partnereink számára legelőnyösebb megoldást adhassunk.

Elnyert pályázatok <