Nehézipar

A több tíz tonnás gépeket, alkatrészeket is olyan odafigyeléssel csomagoljuk, mintha hímes tojások lennének. Ha kell, egy komplett gyárat is összecsomagolunk.

Ha valahol, akkor itt igazán gigászi méretű alkatrészekkel kell megküzdenünk. Nagy és súlyos elemekkel van dolgunk, amelyek rendszerint egyedi csomagolást igényelnek. Ebből kifolyólag gyakran a helyszínen kell felkészítenünk a szállításra váró tartozékokat. Nehezen szétszedhető elemekről van szó, amelyek kiemelt figyelmet érdemelnek. Ráadásul nagy értékű alkatrészekről beszélhetünk, amelyeknek épségben kell megérkezniük új helyükre.

Helyszíni felméréssel kezdünk

Kiérkezve a helyszínre, minden esetben felmérjük a csomagolandó tételeket, megvizsgáljuk a lehetőségeket.

Ingyenes tervet és mintát készítünk

Ezt követően szakértői csapatunk konkrét, egyedi csomagolási megoldásokkal áll elő, amelyhez ingyenes tervet, adott esetben mintát is készítünk.

A helyszínen csomagolunk

Zöld jelzést követően települünk ki a helyszínre. Előfordult, hogy több hónapig tartott a teljes csomagolási folyamat, mint például amikor egy komplett gyárat költöztettünk. Ilyenkor saját munkaállomást is felállítunk a helyszínen. Ha terepen dolgozunk, akkor a csomagolást mindig úgy kell megterveznünk, hogy ellenálljon az időjárási szélsőségeknek, nem ritkán extrém körülményeknek is. Jellemzően többféle csomagolási megoldás együttes használata, kombinációja szükséges ezekben a feladatokban. Ezt mindig az adott elemek, szállítási mód és helye határozza meg.

Kreatív maximalizmussal állunk a feladathoz

Megbízásaink során az európai ügyfeleink mellett folyamatosan dolgozunk kelet-ázsiai ügyfelekkel is. A munkánk mára olyanná csiszolódott, amiben egyesítjük az európai találékonyságot a japán maximalizmussal. Hiszünk benne, hogy ez a hozzáállás a kulcsa annak, hogy az egészen nagy volumenű megbízásokban is rendre helyt tudunk állni.

Korábbi munkáink tapasztalataira is építünk

Igazán különleges feladat volt számunkra, amikor egy 52 tonnás présgépet kellett becsomagolnunk. Ahogy az is, amikor egy hatalmas hőerőműhöz használt pernyegyűjtőt készítettünk fel a szállításra, amelynek belsejét 1×1 centiméteres, kézzel kirakott csempék borították.

Speciális
szolgáltatásaink

 • Egyedi fa-, fém-, műanyag szállítási csomagolások

  Mindig a feladathoz legjobban illő megoldást választjuk. A tökéletes csomagolással nem csak gyorsabb és biztonságosabb lesz a szállítás, de költséghatékonyabb is. Szeretünk biztosra menni, ezért rendszerint készítünk ingyenes mintát is.

  Részletek
 • Tengeri szállításra alkalmas gépcsomagolás

  Csomagolásainkkal gyakran evezünk tengeri vizekre. A szállítandó áruk ilyenkor nagyon speciális felkészítését és védelmet igényelnek. Bírniuk kell a szélsőséges időjárást, a rendszerint hosszú utat, de még a többszöri átrakodást is.

  Részletek
 • Hullámkarton védőcsomagolás

  Ahol nem lényeges a megjelenés, csupán a termékek védelme, a szállíthatóság és a gazdaságosság a cél, ott titkos fegyverünk a hullámkarton. Sokféle terméket kellett már ellátnunk védelemmel, a sörös doboztól egészen a komplett autó alkatrészig.

  Részletek

a közös munka lépései

 • árajánlat és megállapodás

  A tökéletes végeredmény alapja a gondos tervezés. Ezért alapos egyeztetést végzünk a munkánk megkezdése előtt. Letisztult felépítésű szervezetünk pedig gyors ajánlatadást tesz lehetővé.

 • ingyenes terv és minta

  Minden csomagolást ingyenesen milliméter pontosra megtervezünk, és mintát is gyártunk belőlük, így kockázat nélkül próbálhatják ki csomagolásainkat.

 • elkészítés és csomagolás

  Garanciát vállalunk arra, hogy a csomagolásainkkal szállított termékek kifogástalan állapotban érkeznek meg az új helyszínre.

érdeklik

szolgáltatásaink?

rólunk mondták

ügyfeleink véleményei
 • A SPED-PACK csapata magas szintű csomagolástechnikai szolgáltatásukkal évek óta biztosítja közúti-, tengeri-, valamint légi projektszállítmányaink biztonságos kiszállítását. Vevő orientált, hatékony tanácsadási szolgáltatásuk, rugalmas és szakszerű kivitelezésük, valamint piacképes árpolitikájuk cégünk meghatározó logisztikai szolgáltatójává tette őket.

  Zsobrák Róbert, Head of Logistics - Enexio 
 • A SPED-PACK évek óta segíti munkánkat távoli országokba irányuló gyártóeszköz-transzfer projektekben. Mindig egyedi felmérés alapján, egyedi csomagolást rendelünk, gyakran változnak a határidők, sokszor kell összevonni vagy szétbontani gépcsoportokat. Szerencsére a cég nagyon rugalmas, a dolgozóik igazi profik, gyorsan és szakszerűen dolgoznak. A SPED-PACK által becsomagolt eszközök mindig épségben megérkeznek a rendeltetési helyükre, szeretek velük dolgozni.

  Hamvas Gábor, Engineering Leader Flow5, SRS - Aptiv
 • A SPED-PACK Kft. több mint 20 éve a Neuzer Kerékpárgyár megbízható beszállítója. A közös fejlődés nem csak a munkában, hanem a személyes kapcsolatokban is jelen van. Az üzleti tevékenységen kívül fontos számunkra, hogy partnereink vegyenek részt a közösség építésében. A SPED-PACK Kft.  rendszeres önzetlen támogatója a városi rendezvényeknek, amivel sok ember kikapcsolódását segítik.

  Neuzer András, ügyvezető igazgató - Neuzer Kerékpár
 • Amit első gondolatként írnék az az, hogy a mai világban nagy érték az üzleti és az emberi bizalmi kapcsolat megléte, annak kiépítése energia és időigényes feladat . A veletek való sok éves együttműködésünk során testközelből tapasztalhattam meg, hogy ez a kettő nálatok szorosan együtt jár. Nyíltak, őszinték és partner-orientáltak vagytok, mely tény - nekem - legalább annyit ér, mint egy közös ügylet számszerűen kifejezhető pénzügyi eredménye.

  Bartha Szabolcs, cégvezető - Orange Pack TRADE Kft.
 • A SPED-PACK Kft.-vel több mint 10 éve tartó kapcsolatunkra elmondható, hogy az mind a kereskedelemre, szolgáltatásra és pénzügyre vonatkozóan korrekt. A kapcsolattartás mindig hibátlan, megbízható és jól működő.

  Kiss István, tulajdonos/cégvezető - Ju-Pis Papír Bt.
Elnyert pályázatok <