Logisztika

Ahol folyamatos a szállítás, ott a csomagolóanyagoknak sincs megállás. Hosszú távon és rendszeresen biztosítunk egyedi csomagolásokat partnereinknek.

Mikor vagyunk ideálisak a logisztikai cégek számára?

 • Ha fontos számukra az optimális tárolás és a könnyed szortírozás.
 • Ha folyamatosan szükségük van csomagolásra, csomagolóanyagra.
 • Ha az üres csomagoló dobozoknak nincs helye a raktárban.
 • Ha kiszerveznék a címkézést és a szállítást is.
 • Ha a csomagoláshoz szükséges összes segédanyagot egy beszállítótól szeretné beszerezni.

Mindent a megfelelő időben

A logisztika területén jellemzően hosszútávú és folyamatos megrendeléseket teljesítünk, méghozzá Just in time rendszerben. Tehát minden csomagolást, alapanyagot, akár címkét is, a megfelelő időben biztosítunk. Azoknak a cégeknek jelenthet ez megoldást, amelyeknek folyamatosan szükségük van csomagolásokra, de nem akarják vagy tudják azokat maguknál tárolni. Ezáltal a raktározási feladatokat mi vállaljuk át, levéve ezt a terhet is a partnereink válláról.

Megkönnyítjük a mindennapokat

A logisztika területén jellemzően kisebb méretű, de nagy darabszámú termékek csomagolását végezzük, amelyek nem ritkán kötődnek az autóiparhoz. Rendszerint nagyobb gyűjtő dobozokat, ládákat készítünk partnereinknek, illetve ezen gyűjtőkbe kerülő további egyedi csomagolásokat.

Széles skálán mozog a csomagolandó termékek köre, így különféle megoldásokat, csomagolóanyagokat használunk, mint az acél kalodák vagy éppen a papír és műanyag gyűjtők. Ezzel együtt teljesen egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni. Előfordult már, hogy egy partnerünk számára személyre szabott polcot építettünk raktárába, hogy a lehető legoptimálisabban tudják továbbadagolni, szortírozni termékeiket.

Már több mint 8 országban számítanak ránk

Európa-szerte szolgálunk ki logisztikai cégeket. Partnereink között tudhatjuk például a Magyar Suzuki Zrt., Robert Bosch Kft., Thyssenkrupp Presta Hungary Kft., Porsche Hunária Kft. logisztikai részlegeit is.

Speciális
szolgáltatásaink

 • Egyedi fa-, fém-, műanyag szállítási csomagolások

  Mindig a feladathoz legjobban illő megoldást választjuk. A tökéletes csomagolással nem csak gyorsabb és biztonságosabb lesz a szállítás, de költséghatékonyabb is. Szeretünk biztosra menni, ezért rendszerint készítünk ingyenes mintát is.

  Részletek
 • Tengeri szállításra alkalmas gépcsomagolás

  Csomagolásainkkal gyakran evezünk tengeri vizekre. A szállítandó áruk ilyenkor nagyon speciális felkészítését és védelmet igényelnek. Bírniuk kell a szélsőséges időjárást, a rendszerint hosszú utat, de még a többszöri átrakodást is.

  Részletek
 • Hullámkarton védőcsomagolás

  Ahol nem lényeges a megjelenés, csupán a termékek védelme, a szállíthatóság és a gazdaságosság a cél, ott titkos fegyverünk a hullámkarton. Sokféle terméket kellett már ellátnunk védelemmel, a sörös doboztól egészen a komplett autó alkatrészig.

  Részletek

a közös munka lépései

 • árajánlat és megállapodás

  A tökéletes végeredmény alapja a gondos tervezés. Ezért alapos egyeztetést végzünk a munkánk megkezdése előtt. Letisztult felépítésű szervezetünk pedig gyors ajánlatadást tesz lehetővé.

 • ingyenes terv és minta

  Minden csomagolást ingyenesen milliméter pontosra megtervezünk, és mintát is gyártunk belőlük, így kockázat nélkül próbálhatják ki csomagolásainkat.

 • elkészítés és csomagolás

  Garanciát vállalunk arra, hogy a csomagolásainkkal szállított termékek kifogástalan állapotban érkeznek meg az új helyszínre.

érdeklik

szolgáltatásaink?

rólunk mondták

ügyfeleink véleményei
 • A SPED-PACK csapata magas szintű csomagolástechnikai szolgáltatásukkal évek óta biztosítja közúti-, tengeri-, valamint légi projektszállítmányaink biztonságos kiszállítását. Vevő orientált, hatékony tanácsadási szolgáltatásuk, rugalmas és szakszerű kivitelezésük, valamint piacképes árpolitikájuk cégünk meghatározó logisztikai szolgáltatójává tette őket.

  Zsobrák Róbert, Head of Logistics - Enexio 
 • A SPED-PACK évek óta segíti munkánkat távoli országokba irányuló gyártóeszköz-transzfer projektekben. Mindig egyedi felmérés alapján, egyedi csomagolást rendelünk, gyakran változnak a határidők, sokszor kell összevonni vagy szétbontani gépcsoportokat. Szerencsére a cég nagyon rugalmas, a dolgozóik igazi profik, gyorsan és szakszerűen dolgoznak. A SPED-PACK által becsomagolt eszközök mindig épségben megérkeznek a rendeltetési helyükre, szeretek velük dolgozni.

  Hamvas Gábor, Engineering Leader Flow5, SRS - Aptiv
 • A SPED-PACK Kft. több mint 20 éve a Neuzer Kerékpárgyár megbízható beszállítója. A közös fejlődés nem csak a munkában, hanem a személyes kapcsolatokban is jelen van. Az üzleti tevékenységen kívül fontos számunkra, hogy partnereink vegyenek részt a közösség építésében. A SPED-PACK Kft.  rendszeres önzetlen támogatója a városi rendezvényeknek, amivel sok ember kikapcsolódását segítik.

  Neuzer András, ügyvezető igazgató - Neuzer Kerékpár
 • Amit első gondolatként írnék az az, hogy a mai világban nagy érték az üzleti és az emberi bizalmi kapcsolat megléte, annak kiépítése energia és időigényes feladat . A veletek való sok éves együttműködésünk során testközelből tapasztalhattam meg, hogy ez a kettő nálatok szorosan együtt jár. Nyíltak, őszinték és partner-orientáltak vagytok, mely tény - nekem - legalább annyit ér, mint egy közös ügylet számszerűen kifejezhető pénzügyi eredménye.

  Bartha Szabolcs, cégvezető - Orange Pack TRADE Kft.
 • A SPED-PACK Kft.-vel több mint 10 éve tartó kapcsolatunkra elmondható, hogy az mind a kereskedelemre, szolgáltatásra és pénzügyre vonatkozóan korrekt. A kapcsolattartás mindig hibátlan, megbízható és jól működő.

  Kiss István, tulajdonos/cégvezető - Ju-Pis Papír Bt.
Elnyert pályázatok <