Rólunk

Az ipari területen érthető módon kulcsszerepe van a logisztika gyorsaságának, költségének és a biztonságának. Mindhárom tényezőre óriási hatással van a termékek szállíthatóságának megteremtője, a csomagolás. Az ideális ipari csomagolás ötvözi az optimális helykihasználást a megfelelő védelemmel. Így a termékek nemcsak biztonságosan szállíthatók, de költséghatékonyan is. Ehhez tapasztalt mérnöki tudásra és precizitásra van szükség.

 

ÉRTÉKEINK
  • Csapatban dolgozunk, tiszteljük egymást és hiszünk a sokszínűség erejében.
  • Tisztesség: azt tesszük, ami helyes.
  • A Megbízhatóság azt jelenti számunkra, hogy tartjuk a szavunkat. Azt mondjuk, amit teszünk és azt tesszük, amit mondunk.
  • A fenntarthatóság számunkra azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk magunkért és környezetünkért, ma és holnap is.

 

Mit képviselünk

Mi a SPED-PACK-nál abban hiszünk, hogy a tökéletes szállíthatóság alapja a gondos tervezés. Munkánk során az európai ügyfelek mellett főleg japán ügyfelekkel dolgozunk. Az elmúlt évtizedek alatt rengeteget tanulhattunk a japánok gondolkodásmódjából, munkamoráljából. Céges kultúránk mára olyanná csiszolódott, amiben természetes, hogy az európai találékonyságot egyesítjük a japán maximalizmussal. A legapróbb részletekre is odafigyelünk, a folyamatokat pedig a végletekig optimalizáljuk. A váratlan kihívásokat viszont gyakorlatiasan kezeljük és bátran állunk elő új, formabontó megoldásokkal is.

magyar kreativitás
japán maximalizmus
sped-pack

A vezetőség

Márczi Imre
ügyvezető igazgató

Kőhalmi László
cégvezető / csomagolási üzletágvezető

Hogyan csináljuk mi?

Elnyert pályázatok <