Hullámkarton védőcsomagolás

Ahol nem lényeges a megjelenés, csupán a termékek védelme, a szállíthatóság és a gazdaságosság a cél, ott titkos fegyverünk a hullámkarton. Sokféle terméket kellett már ellátnunk védelemmel, a sörös doboztól egészen a komplett autóalkatrészig.

A hullámpapír védőcsomagolásra jellemzően nagy volumenben van szüksége a cégeknek. Ehhez mérten igazítottuk kapacitásunkat, és mára elértük, hogy havi 300 000 négyzetméter hullámpapírt dolgozunk fel. Az esztergomi üzemünkben ebből a papír alapanyagból dobozokat, védőcsomagolásokat készítünk. Ennek a 85-90 százaléka az autóipari alkatrészek szállításához készül.

Extra védelem a doboz tartalmáért

A célunk olyan dobozok tervezése és gyártása, amelyek kiválóan alkalmasak a termék védelmére, de ugyanakkor költséghatékonyak is és könnyen szállíthatók. Nemcsak a külső tényezőktől védjük a termékeket, hanem ugyanúgy törekszünk a belső védelem kialakítására is. Például leesés elleni védelem kialakítása során különféle hely- és térkitöltő elemeket alkalmazunk, legyen az extra habbetét, elválasztó vagy rekeszték.

Veszélyes árukat is csomagolunk

Megvan a technológiánk és szaktudásunk ahhoz is, hogy veszélyes áruk csomagolását is megtervezzük. Az ebbe a körbe tartozó termékek csomagolásai – jellegükből adódóan – engedélykötelesek. Forgalomba hozatal előtt minden esetben be kell vizsgáltatni az elkészült csomagolást, hogy megfelel-e az előírásoknak, illetve kellően biztonságos-e. Munkánk során készítettünk már az autóipar számára övfeszítő patronhoz is csomagolást, amely szintén a veszélyes termékek kategóriájába tartozik.

 

amire büszkék vagyunk

  • 210 millió 210 millió

    doboz csomagolást készítettünk már a világ számos országába

  • 18 millió 18 millió

    gépjárműhöz szükséges terméket csomagoltunk már be

  • 16 tonna 16 tonna

    csomagolóanyagot mozgatunk meg naponta

érdeklik

szolgáltatásaink?
Elnyert pályázatok <