Helyszíni csomagolás

Akkor beszélünk helyszíni csomagolásról, ha nagy méretű, súlyú tárgyakról van szó, amelyeket nem lehet további elemekre bontani és körülményes a mozgatásuk is. A helyszíni csomagolás egy rendkívül komplex ága feladatainknak, ami részünkről különös szervezettséget és odafigyelést igényel. A legképzettebb szakembereinkre bízzuk az ilyen típusú megrendeléseket, mivel tudjuk, hogy a terepen végzett csomagolás során váratlan helyzetek is előfordulhatnak.

Mi a menetrend?

 • A munkálatok megkezdése előtt minden esetben kimegyünk a helyszínre, hogy felmérjük a terepet, vagyis a mi esetünkben a csomagolásra váró tárgyakat.
 • Ezután kezdődhet a tervezés. Ilyenkor visszavonulunk és a látottak alapján megtervezzük a csomagolást és a komplett csomagolási stratégiát is. Az alapos előkészületekre azért van szükség, hogy kint a terepen ne érjen minket meglepetés és minden a tervek szerint alakuljon.
 • Amikor újra a helyszínen vagyunk, akkor következik a konkrét becsomagolás.

Komplex megoldást adunk

Komplex megoldást szoktunk nyújtani partnereinknek, ezért nem ritkán a komissiózás és a szortírozás is a részét képezi a csomagolás előkészítésének.

Ezzel együtt a munkánk jellemzően nem a becsomagolással ér véget. Segítjük a folyamatot azzal, hogy előkészítjük szállításra is a termékeket, vagy éppen be is rakodunk. Ha pedig arra van igény, saját magunk szervezzük és bonyolítjuk le a komplett szállítást is.

Hosszabb távú kitelepülés

A helyszíni csomagolások során nem ritkák a hosszabb ideig tartó kitelepülések sem. Megesett már, hogy egy hónapig is kint állomásoztunk egy helyszínen. Annak érdekében, hogy a legprecízebben tudjuk elvégezni a munkánkat, kiszolgáló egységet alakítunk ki az adott helyszínen. Ez abból áll, hogy konténereket telepítünk, amiben kiszolgáló egységeket, raktárat, irodát alakítunk ki, biztosítva a folyamatos adminisztrációt is.

A legjobb szakemberekre bízzuk a munkát

A terepen történő csomagolás óriási szakértelmet igényel, hiszen nem lehet csupán rutinból átugrani minden, váratlanul felmerülő akadályt. Ugyanis, egy helyszíni csomagolás során, a legnagyobb felkészültségünk ellenére is előfordulhatnak olyan nem várt helyzetek, amelyek azonnali megoldást kívánnak. Sokszor menet közben kell változtatni valamit, vagy nagy horderejű döntéseket hozni. Ezért mi a legképzettebb munkatársainkra bízzuk az ilyen feladatokat, akik az évek során már kellő tapasztalatot szereztek a külső munkálatokban. Természetesen, ha valami változtatást kell végrehajtani, arról mindig egyeztetünk az ügyféllel is és a végső döntés is az övé.

amire büszkék vagyunk

 • 210 millió 210 millió

  doboz csomagolást készítettünk már a világ számos országába

 • 18 millió 18 millió

  gépjárműhöz szükséges terméket csomagoltunk már be

 • 16 tonna 16 tonna

  csomagolóanyagot mozgatunk meg naponta

érdeklik

szolgáltatásaink?

Speciális
szolgáltatásaink

 • Egyedi fa-, fém-, műanyag szállítási csomagolások

  Mindig a feladathoz legjobban illő megoldást választjuk. A tökéletes csomagolással nem csak gyorsabb és biztonságosabb lesz a szállítás, de költséghatékonyabb is. Szeretünk biztosra menni, ezért rendszerint készítünk ingyenes mintát is.

  Részletek
 • Tengeri szállításra alkalmas gépcsomagolás

  Csomagolásainkkal gyakran evezünk tengeri vizekre. A szállítandó áruk ilyenkor nagyon speciális felkészítését és védelmet igényelnek. Bírniuk kell a szélsőséges időjárást, a rendszerint hosszú utat, de még a többszöri átrakodást is.

  Részletek
 • Hullámkarton védőcsomagolás

  Ahol nem lényeges a megjelenés, csupán a termékek védelme, a szállíthatóság és a gazdaságosság a cél, ott titkos fegyverünk a hullámkarton. Sokféle terméket kellett már ellátnunk védelemmel, a sörös doboztól egészen a komplett autó alkatrészig.

  Részletek
Elnyert pályázatok <